Met het FileMaker 13 Platform, kunt u in alle eenvoud uw eigen oplossingen maken voor de iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web en kom hiermee tegemoet aan de unieke behoeften van uw organisatie. Beheer klantengegevens, volg bedrijfsmaterialen, organiseer projecten, creëer rapporten en doe nog veel meer voor verbetering van uw workflow, om geld te besparen en de algehele efficiëntie te verhogen.

Ontdek hoe u FileMaker in uw organisatie implementeert.

Bekijk gebruiksklare databaseoplossingen, lees succesverhalen van klanten, leer alles over de nieuwe mogelijkheden en nog veel meer.

Home   |   Contact   |   Store


© 2015 FileMaker, Inc. Alle rechten voorbehouden. FileMaker en FileMaker Go zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van FileMaker, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Het bestandsmaplogo en FileMaker WebDirect zijn handelsmerken van FileMaker, Inc.

Ontvang een proefversie van 30 dagen met startklare zakelijke oplossingen.

FileMaker, Inc., is een dochteronderneming van Apple die innovatieve software creëert om snel eigen zakelijke oplossingen te maken voor de iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van's werelds grootste organisaties, gebruiken het FileMaker Platform om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, essentiële informatie te beheren en de algehele productiviteit te verhogen.

 


Ontdek nieuwe functies in FileMaker 13.

Stroomlijn uw bedrijf

Ga snel aan de slag

• Sleep Microsoft Excel-bestanden naar FileMaker Pro om er direct een database van te maken.

FileMaker Pro is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden om snel aan de slag te gaan, zodat u al binnen enkele minuten (en niet uren of dagen) een zakelijke gebruiksklare oplossing hebt.

• Gebruik de vooraf ontworpen startklare oplossingen voor taken zoals het beheer van

contactpersonen, inventariscontrole, de organisatie van projecten en de aanmaak van facturen. Importeer gewoon uw gegevens en pas de oplossing aan uw wensen aan.

• Elk exemplaar van FileMaker Pro, zelfs de gratis proefversie van 30 dagen, wordt geleverd

met een rondleiding 'Aan de slag', die u in minder dan geen tijd wegwijs maakt.

Maak uw eigen oplossingen

• Voeg velden toe om elk type informatie te volgen, zoals namen,

• Geef uw oplossing een professionele en consistente look met één van

• Ontdek de relaties tussen uw gegevens met de krachtige relatiegrafiek.

Maak rapporten op maat

Deel gegevens met uw teamleden

• Maak rapporten op maat en groepeer, sorteer en resumeer

• Creëer diagrammen zoals cirkel-, staaf-, bellen- en lijndiagrammen.

• Verzend automatisch e-mails in PDF- of Excel-indeling.

• Gebruik FileMaker-grafieken om dashboards met maximale

• Dankzij de ondersteuning van verschillende platforms

• Sla uw informatie op in PDF- en Excel-bestanden.

Gebruik flexibele ontwerpgereedschappen zodat uw databaseschermen net zo werken en eruit zien als u voor ogen had– zonder te programmeren.

Met de ingebouwde gereedschappen voor rapportering en grafieken maakt u heel eenvoudig informatieve en opvallende overzichten van de gegevens van uw team.

FileMaker Pro biedt u de mogelijkheid om gegevens in een netwerk te delen en deze te integreren met industriestandaard programma's.

getallen, datums, documenten, prijzen en afbeeldingen.

de vele thema's.

Koppel bijvoorbeeld klantengegevens aan factuurgegevens.

gegevens op de meest bruikbare manier voor uw organisatie.

visuele impact voor de directie te maken. Met enkele muisklikken maakt u eenvoudig een visueel resumé van belangrijke indicatoren om iedereen te informeren en up-to-date te houden.

kunnen gebruikers van een iPad en iPhone en Windows- of Mac-gebruikers tegelijk toegang krijgen tot dezelfde database.

Maak zelfs veilige bidirectionele verbindingen met Microsoft SQL Server-, Oracle- en MySQL-gegevensbronnen – zonder enige kennis van programmeren in SQL en Oracle.

FileMaker respecteert uw privacy. Door te klikken op de knop Verzenden, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons privacybeleid (in het Engels).

Hebt u in het algemeen nog vragen? Neem dan contact met ons op:
030 760 05 70.

Het FileMaker 13 Platform

Creëer uw eigen oplossingen voor het beheer van uw bedrijfsgegevens op de iPad en iPhone, in Windows en op Mac en het Web